User:  Pass:        Forgot Password? Username?   |   Register
Banerat
Japim  kosulence  juridike  edhe  nese  jeni  ne  vazhdim  te procesit  gjyqesor  apo  nese   mendoni  te hapni  nje  proces  dhe  ju  duhet  ndihme     nga  nje  specialist.
Asistence lidhur me problemet familjare, ne procedurat e divorcit, te biresimit te femijeve, per nje zgjidhje sa me te mire te problemeve dhe mundesive per te gjetur nje zgjidhje pa u futur ne proces gjyqesor.
Miter Muça
Avokat

  
Adresa:

Adresa
Bulevardi Zhan D'Ark

Prane Gjykates se Rrethit

Tirane
Albania

Email: mitermuca@hotmail.com
Telefoni: Tel: +355 4 24 21 129
Faks: Tel: +355 69 44 02 049
Celulari: Tel: +355 68 23 58 200
 http://www.asistencejuridike.com
Ne kemi 2 vizitorë në linjë
Banerat